Boka en föreläsning med någon av våra ocd-informatörer!

Söker du en föreläsare till din arbetsplats, din förening eller för dina elever? Här hittar du våra informatörer och deras föreläsningar.

Alla ocd-informatörer har erfarenhet av att leva med ocd eller en närliggande diagnos (bdd, trichotillomani, dermatillomani eller samlarsyndrom), eller av att vara anhörig. Föreläsningarna kan både hållas digitalt och på plats.

Kontakta oss på info@ocdforbundet.se för mer info. Klicka här för att mejla: info@ocdforbundet.se

Emelie Mohlin, ocd-informatör

Emelie Mohlin

Linköping

”Min ocd började med ett äpple”

Personlig och medryckande berättelse om ocd, om den långa och krokiga vägen tillbaka till ett meningsfullt liv.

 

Skrivbord

Kela Dahlén

Stockholm

”Du är inte ensam!”

Hur hanterar man ensamheten av att leva med en gömd diagnos? Kela pratar om vikten av att finna gemenskap och ger sina bästa tips för att må bättre.

Beatrice Olsson Raksuthee.

Beatrice Olsson Raksuthee

Enköping

”Förbjuda tankar”

Beatrice berättar om skammen, att plåga sig själv och andra med bekännelser och om hur man kan hantera tabubelagda tankar.

 

Carola Embretsen, ocd-informatör

Carola Embretsen

Gävle

”Tvång i relationen”

Relationerna var knepiga, och hon var ofta rädd för att känslorna för partnern skulle försvinna. Ändå dröjde det innan Carola Embretsen förstod att det handlade om ROCD eller relations-ocd. 

Kerstin Evesson, OCD-förbundet.

Kerstin Evesson

Skåne

”Jag kan leva ett gott liv med lite ocd”

Att leva med ocd och samtidigt försöka stötta en anhörig med samma diagnos. Kerstin berätta om hur hon gick från att ha svår ocd med symmetri, renlighet och kontrolltvång till att ha ett bra liv trots ocd.

Erika, föreläsare

Erika Lindquist-Aalbers

Stockholm

”Nu jämfört med då – mitt liv med ocd”

För sex år sen var hennes ocd en ständigt närvarande plåga som ledde till ångest, skräck, depression och isolering. Idag lever hon sitt liv som hon själv vill och känner inte längre någon skam över sitt tvångssyndrom.

Kostnader och villkor
Alla föredrag är 1–1,5 timme, beroende på efterföljande diskussion. De utförs digitalt eller på plats, och kostar 2 100 kr.
Kostnader för resa och övernattning kan tillkomma. Fakturering sker efter utfört uppdrag.

Om beställaren avbokar föredraget mindre än 5 dagar i förväg betalar beställaren hela summan samt ersätter eventuella resor/boende som inte går att avboka.

Hantering av personuppgifter
Vi sparar kontaktuppgifter till beställare för att kunna informera om erbjudanden samt få återkoppling på vårt arbete. Läs mer

Vill du bli vår ocd-informatör?
Gå in och läs mer här

Share This