Hur vanligt är högkänslighet och vad kännetecknar en högkänslig personlighet? Josefine Henriksson har personlig erfarenhet av både högkänslighet och ocd. Hon arbetar idag som diplomerad samtalsterapeut med inriktning mot högkänslighet.

Josefin Henriksson kommer att prata om styrkor och utmaningar för en högkänslig person samt verktyg för hur man kan må bra och hitta ett hållbart sätt att leva.

Josefin Henriksson håller kurser, retreats, föreläsningar och enskilda vägledningssamtal kring högkänslighet, högkänsliga barn och stresshantering för högkänsliga. Hon har även två poddar; ”Podden om högkänsliga barn” och ”På djupet med systrarna HSP”.
I slutet av föreläsningen finns det möjlighet att ställa frågor.

Var? Föreläsningen är gratis, och hålls digitalt via Zoom.

När: Måndag 3/5 kl 18.00–19.30

OBS: Det går inte att boka en plats till föreläsningen. Den här terminen erbjuder vi föreläsningarna gratis, och har därmed inget bokningssystem. Pga det stora intresset vill vi understryka att det är först till kvarn som gäller, alltså att de första som släpps in i Zoom-rummet är de som får plats. Den här kvällen har vi bokat ett rum för 500 deltagare, så förhoppningen är att alla som vill ska kunna få en plats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om föreläsningarna
Vill du få Zoom-länken utskickad och även få info om kommande föreläsningar? Anmäl dig här senast ett dygn före den föreläsning du är intresserad av.
Anmäl dig här

Läs mer om hur Zoom funkar

OBS att våra föreläsningar inte spelas in, så de kan alltså inte ses i efterhand.

Share This