Lär dig mer om ocd och träffa andra med egen erfarenhet för att utbyta erfarenheter, tips och stödja varandra. Upplägget grundar sig på den s k tolvstegsmetoden, en beprövad metod för samtal och stöd, här anpassad till ocd.

Stödgruppen arrangeras av OCD-föreningen Uppsala län, men även övriga medlemmar i förbundet är välkomna. Gruppledaren Maline Liljeblad har mycket god erfarenhet av att hålla stödgrupper.

Vi fokuserar på ocd och närliggande diagnoser: bdd, trichotillomani och dermatillomani, men har du ocd med någon annan inriktning är du lika välkommen. Obeservera att det handlar om en stödgrupp. Inte behandling.

För att kunna ha öppna samtal har vi inte personer som har en relation till varandra i samma grupp.

Vi tar emot max 10 deltagare.

Ledare: Maline Liljeblad

När? Tisdagar kl 17–19, 10 ggr, start 26 mars, 1,5 – 2 tim per träff.

Var? Digitalt via Zoom.

Pris: 390 kr, ska vara betalt innan kursstart.

Övrigt: Du behöver vara medlem i OCD-förbundet. Medlemmar i OCD-föreningen Uppsala län har förtur.

Anmälan: Skicka intresseanmälan till gunilla.ekholm@ocdforbundet.se
Ange för- och efternamn, e-postadress samt mobilnummer. Vi återkommer med mer info till dig som anmäler intresse

För att delta behöver du vara medlem i OCD-förbundet, är du inte det ännu blir du det enkelt här.

Foto: Bruno Cervera, unsplash