Andra artiklar

Magiska svampar på recept

Magiska svampar på recept

Kan den narkotikaklassade substansen psilocybin hjälpa mot depression och ocd? Tidigare studier från bland annat USA...

Nytt om OCD nr 3, 2023

Nytt om OCD nr 3, 2023

Ur innehållet: Tema: Social höst • Saga stöttar sin kompis som har ocd • Nya vänner – hur gör man? • Fråga experten:...

18/12 Föreläsning: Nu är det jul igen – så hanterar du familjen, släkten och alla nära relationer

Sofia Larsson

Att umgås med släkt och vänner under julhelgerna kan tära på tålamodet. I värsta fall orkar man inte ens delta. Sofia Larsson, modern vett och etiketts-expert,  pratar om hur vi kan hantera skavande relationer med större smidighet och samtidigt sätta gränser. Hon pratar även om julig etikett, med tänk kring julklappar, jobbfester och annat säsongsrelaterat.

Hur mycket måste man berätta för släkten om min ocd? Hur förklarar jag att jag inte vill dela uppläggningsbestick med hela julbordet? Vad ska jag svara när min mamma tycker att jag ska sätta hårdare gränser för min dotter som har svår ocd?

Sofia Larsson svarar på frågor om modern vett och etikett i Svenska Dagbladet och har också givit ut “Moderna etikettboken” (Massolit Förlag).

När: 18 december kl 18:00-19:30

Var: https://us02web.zoom.us/j/82869599278

Du behöver inte anmäla dig

2023-11-17

Liknande artiklar…

Share This