Andra artiklar

Prata med oss om ocd

Har du frågor om ocd? Vi vill berätta! I augusti startar vi OCD-chatten och OCD-linjen. Hör av dig till oss med dina frågor!

Vad är ocd? Finns det någon behandling? Och hur kan man hjälpa sin kollega? I höst kan du höra av dig till oss med dina frågor om ocd. Vi på OCD-förbundet har lång erfarenhet av tvångssyndrom och berättar gärna för den som vill veta mer.

Om du själv redan har bra koll kanske du vill tipsa dina föräldrar, din partner eller någon annan i din närhet.

Chatten drar igång den 11 augusti. Du hittar chattboxen nere i högra hörnet på ocdforbundet.se

I slutet av augusti öppnar även OCD-linjen, dit du kan ringa på kvällstid tisdagar och söndagar.

OBS Är du i en akut krissituation rekommenderar vi att du istället ringer Självmordslinjen på 90 101 eller 112.

OCD-chatten:
Nås från den här webbsidan. Öppen torsdagar kl 19-21