Andra artiklar

Prata med oss om ocd

Prata med oss om ocd

Har du frågor om ocd? Vi vill berätta! I augusti startar vi OCD-chatten och OCD-linjen. Hör av dig till oss med dina...

Ny lokalförening startas i Värmland

I slutet av september startas en ny lokalavdelning i Värmland. Bakom initiativet står Lena Nilsson, som tidigare var ordförande i OCD-förbundet. Hennes ambition är att påverka vård och skola i regionen, och att skapa en mötesplats för personer med ocd och närliggande diagnoser och deras anhöriga.

– Vi vill vara med och påverka sjukvården här i Värmland, så att personer med ocd och närliggande diagnoser ska få snabbare och bättre vård. Vi vill också sprida kunskap till skolpersonal – en tidig upptäckt och behandling spelar stor roll, säger Lena Nilsson.

Det första mötet hålls den 26 september, och då bjuds även på en föreläsning av Beatrice Olsson Raksuthee, en uppskattad föreläsare från Uppsalas OCD-förening. Alla som är intresserade av att bli medlemmar eller ingå i styrelsen är välkomna.

Mer info

2022-09-12

Liknande artiklar…

Prata med oss om ocd

Prata med oss om ocd

Har du frågor om ocd? Vi vill berätta! I augusti startar vi OCD-chatten och OCD-linjen. Hör av dig till oss med dina...

Share This