Under de senaste fem åren har ett stort forskningsprojekt genomförts i Stockholm och Göteborg där internetförmedlad behandling har jämförts med traditionell behandling för barn och ungdomar med tvångssyndrom. Som ett resultat av projektet har internetbehandlingen blivit implementerad inom flera regioner i Sverige.

I den här föreläsningen berättar forskaren Kristina Aspvall om hur behandlingen går till, forskningen som är gjord och även diskutera hur behandlingen bäst används inom reguljär vård. 

Kristina Aspvall är legitimerad psykolog vid BUP i Region Stockholm och medicine doktor vid Karolinska Institutet. Hennes avhandling handlade om internetförmedlad behandling för barn och ungdomar med tvångssyndrom. 


När:
 31/10, 18.00 – 19.30

Var: På Zoom, länk läggs ut samma dag som
föreläsningen

Läs mer om hur Zoom fungerar

Du behöver inte anmäla dig.

Foto: Ulf Sirborn

Share This