Andra artiklar

Svenska OCD-förbundet i samarbete med Berghs School of Communication

I vår ska framtidens unga kommunikatörer, marknadsföringsexperter, art directors och grafiska designers hjälpa Svenska OCD-förbundet att locka nya medlemmar.

Svenska OCD-förbundet är ett av de organisationer och företag som blivit utvalda som sk elevcase på Berghs School of Communication. Det innebär att elever från olika yrkesgrupper under en månad arbetar med att ta fram en kampanj för utvalt företag/organisation.

– Vi uppskattar mycket att få denna möjlighet att vässa vår marknadsföring med hjälp av Berghs studenter. Vi tror att deras tillskott av kompetens och nytänkande inom kommunikation kommer hjälpa oss att nå fler som har ocd, öka vårt medlemsantal och kunskapen om ocd i samhället.

Det säger Gunilla Ekholm, som är vice ordförande i Svenska OCD-förbundet.

– Ocd är en bortglömd folksjukdom som kan ge svår funktionsnedsättning om den inte upptäcks och behandlas. Genom att nå ut bredare hjälper vi fler att hitta rätt hjälp och få ett bra liv trots sjukdomen, fortsätter hon.

Läs pressmeddelande:
news.cision.com/se/berghs-school-of-communication/r/norrsken-foundation—giva-sverige-i-samarbete-med-berghs-i-22-pro-bono-uppdrag,c3320829

2021-04-12

Liknande artiklar…